cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Matas presentarà a Londres la targeta verda per visitar finques i parcs

El Govern presentarà de manera oficial a la fira turística World Travel Market de Londres la Fundació per al Desenvolupament Sostenible de les Balears i el seu projecte estrella, la targeta verda, per la qual cosa es mantindran diverses trobades amb els principals grups turístics i touroperadors del Regne Unit.

Serà la primera vegada que es vegi com serà la targeta verda, l'instrument de l'Executiu autonòmic que presideix Jaume Matas per a la generació de recursos per al medi ambient a les Illes, i que permetrà l'entrada dels visitants i els residents de manera controlada a les infraestructures que la Fundació gestioni, com també les pertanyents al patrimoni públic del Govern i altres entitats públiques o privades que se sumin a aquest projecte mediambiental.

La targeta serà operativa abans de començar la Setmana Santa del 2005 i en aquest sentit s'aprofitarà l'efecte promocional de la World Travel Market de Londres, la fira de Fitur i la ITB de Berlín.

La Fira de Madrid, a la qual assistirà l'actor americà Michael Douglas, serà el moment crucial per a la promoció de la iniciativa. Es pretén que ell en sigui el principal valedor, ja que la seu de la Fundació es troba a Costa Nord.

El conseller de Turisme, Joan Flaquer, assenyalà que aquest instrument «serà sense cap dubte una contribució important a la gestió dels nostres recursos naturals. La iniciativa té ja el suport del sector turístic de les Illes i dels touroperadors», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.