algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Zapatero ajorna el nomenament del delegat del Govern a Balears

Balears haurà d'esperar una setmana més per conèixer, de manera oficial, el nom del nou delegat de Govern a les Illes. Serà el proper divendres, 30 de maig, quan el Consell de Ministres designarà els representants de l'Estat de les comunitats autònomes on aquest lloc està vacant. Així, doncs, l'exsenador i exbatle de Sóller Ramon Socias haurà d'esperar per prendre possessió de la seva plaça.

El nom de Socias va ser proposat pel secretari general del PSIB, Francesc Antich, en el decurs d'una reunió que va tenir lloc a Madrid. A l'encontre també hi eren presents el ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla; el secretari d'Organització del PSOE, José Blanco, i els responsables de les diferents federacions socialistes. Blanco va recollir el currículum de Socias i, en principi, no es preveuen problemes per acceptar el nom.

Ahir el president de l'Estat espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el seu gabinet procediren al nomenament dels delegats de Galícia, Andalusia, Cantàbria, Aragó, Canàries, Castella-la Manxa, Extremadura, Madrid, València i Castella-Lleó. D'altra banda, la designació de Joan Mesquida com a director general d'Infraestructures de Defensa, dependent del Ministeri de José Bono, està previst que s'oficialitzi la setmana vinent.

Dilluns mateix tindrà lloc una reunió de l'executiva federal del PSIB, en la qual probablement s'acordi definitivament tant el nom del delegat de Govern a Balears com la persona que representarà el PSIB a la llista de les eleccions europees. En aquest sentit, les exigències de Madrid assenyalen que l'eurodiputat «illenc» sigui una dona. La millor situada en aquests moments continua sent Teresa Riera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.