algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

El claustre, transformat en celler de luxe per als paladars exquisits

La Fira del Vi continua avui a les dependències de Sant Domingo

Armats amb una copa de vidre a la mà, amb l'escut de l'Ajuntament de Pollença imprès, més de mil visitants varen recórrer ahir la primera Fira del Vi del poble, que va desbordar totes les expectatives. Ja a les 12 del migdia, hora d'inauguració de la mostra, i malgrat la pluja intensa que queia a la localitat, un centenar de visitants esperava per accedir al claustre de Santo Domingo i tastar els millors vins oferts per a l'ocasió per una vintena de cellers de les Illes Balears. La mostra continuarà avui entre les 10 i les 12 del matí.

La consellera d'Agricultura del Govern balear, Margalida Moner, i el conseller d'Hisenda del Consell de Mallorca, Miquel Àngel Flaquer, es desplaçaren també fins a Pollença per donar suport als cellers balears, perquè els seus vins guanyin quota de mercat dins les mateixes Illes.

«Ens agradaria promocionar aquests productes no només a nivells de majoristes, sinó també a particulars. Perquè a poc a poc a les cartes dels hotels i restaurants s'inclogui aquest vi. Perquè així promocionam també l'agricultura, el sector primari illenc», digué el batle, Joan Cerdà. Durant la Fira es va exposar també per primera vegada al públic una escultura de Damià Ramis d'homenatge al món del vi.

«Tenia un deute pendent amb el món del vi, que per mi és una obra de creació igual que l'escultura, per això vaig pensar a reproduir la part més elegant de l'enologia, la mà contemplant el gust i l'olor del vi, una imatge que resumeix l'esforç i el sacrifici del pagès», va dir ahir l'artista. Una vintena de cellers de les Illes tornaran a mostrar avui els seus millors productes en aquesta primera Fira del Vi de Pollença, que sens dubte tindrà continuïtat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.