nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Les obres del pàrquing del carrer de Manacor s'acabaran a l'octubre

Cort manté que aquest termini inclou la gran plaça projectada


Les obres de l'aparcament del carrer de Manacor de Palma estaran concloses en la primera quinzena del mes d'octubre, segons una estimació realitzada ahir pel regidor de Trànsit i Transports de l'Ajuntament, Àlvaro Gijón, que assegurà que en aquella data també s'haurà finalitzat la gran plaça que s'ha projectat sobre aquesta infraestructura.

Gijón visità ahir les obres de dotació de 533 places d'aparcament subterrani a la barriada per conèixer de primera mà el seu estat actual, així com per comprovar si serà possible que la plaça de 5.800 metres quadrats que és prevista estigui llesta per a l'ús dels veïns en les dates que han estat facilitades.

La infraestructura es composarà de tres plantes de 4.498 metres quadrats cadascuna, de les quals una estarà destinada als residents -181 places- i les 352 restants seran per a la rotació de vehicles. Els accessos al pàrquing es faran a través de rampes que facilitaran les maniobres dels conductors en tots els seus nivells.

El pàrquing del carrer de Manacor comptarà amb quatre accessos per a vianants, dos dels quals disposaran d'ascensor, i tindrà dues entrades al mateix carrer i una rampa d'entrada i una altra de sortida per enllaçar amb la zona de Pere Garau. Gijón assegurà que les places d'aparcament seran més àmplies que la mitjana, i que hi haurà 18 espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda.

El regidor explicà que aquesta infraestructura també tindrà un sistema intel·ligent de detecció de places lliures i que la seva vigilància, per diversos mitjans, serà constant. A més, els veïns i comerciants tindran la possibilitat de subscriure abonaments parcials per ajustar el servei a les seves necessitats horàries.

Segons digué Gijón, els problemes tècnics que plantejà la detecció d'una capa freàtica a menys profunditat de la prevista s'han resolt mitjançant la construcció d'un pou per reduir el nivell de les aigües.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.