nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

Hospitalitzat un mestre de Son Gotleu apallissat quan arribava al col·legi

La Policia Local ha detingut el marit d'una altra professora com a presumpte autor

83086
La pallissa es va produir davant del col·legi públic Gabriel Vallseca.

Un professor del col·legi públic Gabriel Vallseca, de Son Gotleu, fou hospitalitzat fa alguns dies després de sofrir una pallissa quan arribava al centre el matí. La Policia Local detingué el marit d'una altra mestra de l'escola com a presumpte autor de la brutal agressió.

Bernardo Fernández, un asturià de 46 anys, és un dels professors interins del col·legi Gabriel Vallseca, però des de dimecres passat roman de baixa a la seva casa, amb un ull destrossat, un collarí i cops en diferents parts del cos.

El mestre fou víctima, aquell dia, d'una brutal pallissa quan arribava al centre, davant dels pares dels alumnes i també d'alguns menors, que presenciaren atònits com quedava commocionat i ensagnat en un petit descampat a escassos 30 metres de l'entrada del col·legi.

El professor confirmà que fou intervingut d'urgència en un centre hospitalari i explicà els detalls de l'ocorregut. «Som interí i per reclamar els meus drets administratius he tingut problemes. Amb molts professors del col·legi tenc una relació difícil, però mai m'hagués pogut imaginar que em passaria una cosa semblant», contà Bernardo.

Aquell dia, a les 8.55 hores, aparcà el seu vehicle davant de l'entrada del centre escolar: «És una espècie de descampat, per aparcar. De sobte, quan em dirigia al col·legi, se'm va apropar un home corpulent que no coneixia de res i que em demanà: 'Ets Bernardo?'. Li vaig respondre que sí, pensant que es tractava del pare d'algun alumne que tenia algun dubte, però en comptes d'això l'home em cridà: 'A tu què et passa amb María Jesús?' i sense més ni més em va propinar un cop de puny brutal a l'ull esquerre, que em destrossà les ulleres i provocà que em clavàs tots els vidres».

Bernardo, estabornit, començà a sagnar i tractà d'arribar fins als pares que s'agrupaven a l'entrada del col·legi, per demanar ajuda. En aquests metres rebé nous i violents cops: «No parava de donar-me puntades de peu, fou terrible», recorda.

La Policia Local fou avisada de l'agressió i una patrulla es desplaçà ràpidament fins al carrer Mare de Déu de la Victòria, on procedí a la detenció del sospitós, que pel que sembla és taxista de professió. «Després vaig saber que aquest home era el marit d'una de les professores del col·legi amb la qui feia poc havia tingut un incident laboral sense importància», afegí.

Bernardo, mentre arribava l'ambulància, seia al descampat, tapant-se l'ull ferit amb un mocador i tractant d'assimilar l'ocorregut. «Fou tot molt lamentable, hi havia nins de tres anys mirant-me i jo estava allà tirat, ple de sang i humiliat. El pitjor és que cap dels meus companys va tenir el coratge de sortir i ajudar-me. Només una mestra em va agafar els trastos que m'havien caigut durant l'agressió». Bernardo fou operat d'urgència. Els metges li van aplicar gairebé 40 punts de sutura i ara està pendent de saber si les seqüeles que li queden són irreversibles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.