algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Manacor surt al carrer contra la droga

Veïns, comerciants i polítics secundaren la marxa que s'inicià a la plaça Ramon Llull

86756
La manifestació va transcórrer sense incidents.

M.P./J.J. Manacor.
Més d'un miler de persones (700 segons la Policia Local i 1.500 segons l'organització) es donaren cita ahir a la plaça Ramon Llull de Manacor per mostrar la seva repulsa al tràfic de drogues a la ciutat. Minuts després de les vuit els manifestants iniciaren la seva etapa, presidits per una gran pancarta en la qual es llegia «Manacor unit en contra de les drogues», i que sostenien representants de les associacions de comerciants, veïns de la ciutat i el futbolista Miquel Àngel Nadal, qui després llegí el manifest.

Entre els participants hi havia també representants dels partits polítics de Manacor, entre ells el batle, Antoni Pastor, clubs i associacions esportives, a més de nombrosos veïns i diverses persones que confessaren que havien estat toxicòmanes. També acudí una representació de la Plataforma Antidelinqüència de la Platja de Palma, presidida pel seu portaveu, Ana Rodríguez.

La Policia muntà un ampli dispositiu, encara que no s'hagué de lamentar cap tipus d'incident. Els manifestants van recórrer els prop de 500 metres de distància que separa la plaça Ramon Llull fins a Sa Bassa. Al llarg del trajecte s'anaren sumant persones al grup i alguns dels assistents llançaren crits en contra de la venda de drogues a la ciutat.

Els participants també corejaren el nom del redactor en cap de successos d'Ultima Hora, Pep Matas, al qual agraïren la seva tasca de denúncia dels punts de venda de droga a la ciutat. En un moment donat, Matas hagué de dirigir-se als presents, que l'animaven a parlar, i els indicà que se sentia un «manacorí» més: «Gràcies per deixar-me fer el meu treball i visca Manacor sense drogues».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.