nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Els pressuposts del 2004 prioritzen les inversions, que pugen a 3.386.687 euros

En aquest capítol es destaca l'obra d'enllaç de la ronda de Felanitx amb la C-715

94272
El delegat d'Hisenda, Rafel Nadal, i Antoni Frau de Serveis Generals presentaren els pressuposts.


El govern municipal de Manacor, liderat pel batle popular Antoni Pastor, proposa aprovar avui en sessió plenària uns pressuposts per a l'any 2004 que per sobre de tot prioritzen l'apartat de les inversions. En tot cas, es tracta d'un pla que no seria possible sense una quantitat important de subvencions procedent del Govern balear i del Consell de Mallorca.

En total, es preveu que la quantitat que l'Ajuntament destinarà a inversions sigui de 3.386.682 euros, entre la Fundació Teatre i els diferents patronats d'esports, entre altres. Les inversions incloses en el pressuposts per a l'any vinent s'emmarquen en un pressupost general que puja a un total de 27.809.920 euros, dels quals 710.000 correspondran a les subvencions que la Sala ha demanta a l'Administració autonòmica. Quant a l'aportació municipal, és de 789.437 euros.

Precisament ahir el delegat d'Hisenda, Rafel Nadal i el de Serveis Generals, Antoni Frau presentaren els pressuposts i les principals inversions que el Consistori de Manacor té previst dur a terme el 2004, unes partides generals que respecte de l'any anterior s'incrementen un 11 per cent, ja que per al 2003 eren de 24.971.000 euros.

Entre els projectes més destacats convé ressenyar l'enllaç entre la ronda de Felanitx i la carretera de Palma, que arriba a 928.953,41 euros. La segona inversió en importància aniria destinada a la compra dels terrenys com a espai lliure públic per construir-hi el futur recinte firal, amb una quantitat prevista de 349.779,58 euros.

La pista i les quadres de l'Hipòdrom de Manacor, el camp de futbol i la voltadora de la torre dels Enagistes; la segona fase del col·lector de pluvials de la zona nord de Manacor; la xarxa de clavegueram a l'àrea de Portocristo i la conclusió de les obres de la nova escola de música, són algunes de les actuacions cabdals que figuren en els pressuposts dissenyats pel govern del PP.

En l'àmbit de personal, si bé el pacte ha estat més «restrictiu» en paraules del delegat d'Hisenda, la despesa augmenta un 5 per cent més respecte de l'any anterior, i en total, se situa entorn de 9.737.000 euros. D'aquesta manera, l'apartat de personal representa gairebé un terç dels comptes generals manacorins. Respecte de l'endeutament general, el de la Sala de Manacor es concreta en 1.887.000 euros, una quantitat que en tot cas s'estableix d'acord amb la Llei d'estabilitat pressupostària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.