algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'home que atropellà el ciclista continuarà a Son Dureta sota control mèdic

El titular del Jutjat d'Instrucció número 8 de Palma va decretar ahir horabaixa que Antonio R., l'home que divendres passat va robar una ambulància i va matar un ciclista, continuï a l'hospital sota control mèdic.

La mesura, tanmateix, no significa que el pertorbat pugui sortir al carrer i de fet ahir a la nit encara era a l'Àrea de Psiquiatria de l'hospital de Son Dureta, sedat i amb símptomes evidents de desequilibri mental. El magistrat va adoptar aquesta decisió perquè Antonio R., veí de Llucmajor de 59 anys, és inimputable en l'atropellament mortal a causa del seu estat i perquè continuï sota estricte control mèdic.

El següent pas serà aconseguir-ne la incapacitació i després molt probablement ingressarà a l'Hospital Psiquiàtric de Palma. Ahir al matí el forense del jutjat de guàrdia i una comissió judicial es van traslladar a Son Dureta per visitar-lo. Pel que sembla no recorda res del que ocorregué. L'expedient també va ser lliurat ahir al fiscal i les diligències realitzades s'adjuntaran avui al sumari obert al Jutjat d'Instrucció número 6, que és el que instrueix el cas.

Com es recordarà, en una correguda desenfrenada, Antonio R. va provocar el dia de Nadal la mort de Jaime Modesto Arrom Lostos, un professor d'institut de 42 anys que circulava tranquil·lament en bicicleta pel Coll d'en Rabassa. Antonio R. fou detingut a l'aeroport. L'home va detenir l'ambulància que conduïa en un pas de vianants en el moment en què travessaven dos al·lots i una dona. «Tant de bo hagués robat un autobús per estampar-lo contra un restaurant», foren les úniques paraules que articulà en un estat de gran excitació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.