algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Missatge del bisbe electe de Mallorca

Benvolguts fills de l'Església de Mallorca:
La Providència ha volgut que el nomenament pel Sant Pare com a bisbe de la vostra estimada Diòcesi quedi emmarcat dins el temps de Nadal, quan, units a l'Església universal, celebram el gran misteri del Naixement del Senyor.

Déu vulgui que tot el que aquest Misteri significa, com a manifestació del seu amor, de la seva proximitat i presència salvadora, guiï i il·lumini el meu ministeri entre vosaltres.

Us anim a prosseguir en la pregària per D. Teodor, com també en el record agraït per la seva llarga i fecunda entrega a la nostra Església. Agraesc a l'administrador diocesà i al Col·legi de Consultors la preocupació que tenen per vosaltres durant aquest període. Desig que seguiu, conduïts per l'Esperit, la tasca d'edificar l'Església de Jesucrit en consonància amb el temps present i seguint la vostra rica història de santedat i servei enmig de la societat de Mallorca.

Accept amb goig venir a servir-vos com a bisbe, posant la meva confiança en Déu: Ell em guiarà pel vostre bé. Confii, també, en vosaltres, especialment en els meus germans preveres, persones consagrades i fidels cristians laics, en la vostra comprensió i ajuda. Pregau per mi, així com jo ho faig per vosaltres.

Que la Mare de Déu de Lluc ens continuï portant vers Jesús.

Amb la meva benedicció, rebeu també el meu desig d'un feliç Nadal i d'un any nou ple de béns.

Jesús Murgui Soriano, bisbe electe de Mallorca

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.