algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

EU-EV denuncia que el cobrament de salaris dels edils és «irregular»

Adverteixen d'un informe desfavorable de l'interventor de la Sala


El ple de l'Ajuntament de Son Servera va dur per declaració d'urgència una proposta de pagament d'indemnitzacions als regidors, del 14 de juny al 30 d'octubre del 2003. La coalició EU-EV, en l'oposició, en criticà l'aprovació per part del PP i d'UM, considerant que el cobrament de salaris «té lloc de manera irregular».

Segons l'opinió de Conxi Peña, portaveu d'EU-EV, «per la lentitud d'aquest govern s'han aprovat els sous el mes d'octubre perquè, com jo mateixa vaig denunciar primer, hi volien fer entrar sous camuflats com a indemnitzacions. Ara veuen que no poden aplicar l'acord amb efecte retroactiu i cerquen una altra trampa legal per poder cobrar».

Segons el parer de Peña, «es proposa cobrar com el Consistori anterior, però aquell ja cobrava de manera irregular perquè no cobria la Seguretat Social, tal com explica l'informe desfavorable de l'interventor de l'Ajuntament». Per això «és una vergonya del poble de Son Servera que els seus polítics, conscients que l'acord no compleix la normativa, siguin capaços d'aprovar-lo».

«Els regidors de la Sala no cobren des que sortiren a les eleccions passades i ara l'única manera legal de cobrar aquest temps és a través d'assistències a òrgans col·legiats». La jove edil va continuar de manera contundent i directa: «És clar que hem de cobrar i que la feina política ha de ser remunerada. Però això de Son Servera ja no té nom. Tenen uns sous elevadíssims, ho han aprovat tard, sense consens i amb abusos i ara pretenen tornar a incomplir la legalitat per la seva inutilitat, ja que és culpa del PP no haver aprovat els sous fins al cap de sis mesos de les eleccions. Si ells no saben fer la seva feina, no és el poble qui ho ha de pagar», conclogué Conxi Peña.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.