bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
11°

La Cooperativa Pagesa estrena la seva nova seu fora del nucli urbà

La consellera Margalida Moner inaugurà les noves instal·lacions

La Cooperativa Pagesa de Pollença, que té 42 membres i més de 240 associats, inaugurà oficialment ahir les seves noves instal·lacions que es troben fora del nucli urbà. A l'acte d'inauguració hi assistiren la consellera d'Agricultura i Pesca, Margalida Moner, el batle Joan Cerdà, el director general d'Agricultura, Gaspar Oliver, i membres del Consistori pollencí. Les autoritats acompanyaren el president de la cooperativa, Martí Solivellas, en una visita per les noves instal·lacions.

La nova nau agrícola disposa d'un gran magatzem, oficines, sala de juntes, sala d'actes i una botiga. El president de la cooperativa explicà que el nou local suposa un gran avanç per a ells perquè fins ara tenien quatre petits magatzems repartits en el centre urbà, «provocant molèsties als veïns i perjudicant la nostra activitat». Solivellas creu que amb la nova nau «guanyarem en comoditat i rendibilitat».

La construcció de la nova nau ha tingut un cost de 463.000 euros. La cooperativa ha rebut una subvenció de 155 mil euros a través de la Conselleria i de fons europeus. Ara també estan cercant altres línies de finançament per mirar d'acabar de tenir complet l'equipament informàtic i els dipòsits que serviran de graners per a tots els associats. «Quan explicàvem el nostre projecte ens titllaven de bojos però s'ha demostrat que ho hem fet bé i amb solvència econòmica», explicà el president de la cooperativa.

La cooperativa, que el 2004 complirà 25 anys, feia temps que cercava un solar per fer una nova nau però el retard en el desenvolupament del municipi dificultava la recerca. Finalment, fa un any i mig que l'Ajuntament i el Consell donaren un interès general a uns terrenys rústics a la sortida de la carretera del Port perquè la cooperativa s'instal·làs allà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.