algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
12°

La Sala al·legarà l'autovia a Manacor per l'impacte dels passos elevats

Rotger creu que la connexió amb la variant sud és «excessiva»

El batle d'Inca, Pere Rotger (PP), anuncià ahir que el seu Ajuntament farà al·legacions al projecte de l'autovia entre Inca i Manacor presentat per la Conselleria d'Obres Públiques del Govern, especialment pel que fa referència a la connexió prevista entre aquesta autovia i la futura variant sud del municipi.

Rotger manifestà, després d'haver-se reunit amb el cap de Carreteres de la Conselleria, Josep Morell, que «aquesta connexió entre l'autovia de Manacor i la variant sud té un impacte excessiu perquè preveu uns passos elevats molt grossos». «Hi ha d'haver altres alternatives i Josep Morell ja ens ha dit que les estudiaran», afegí.

A l'Ajuntament tampoc no li agraden els accessos a Inca prevists a través d'aquesta connexió, que es trobarà al costat del futur hospital comarcal: «No es pot fer l'accés des de Manacor a Inca acabant amb una rotonda que també doni accés a l'hospital, perquè es poden generar embussos importants», apuntà Rotger, que al mateix temps demanà que s'hi inclogui la millora dels accessos prevists a Inca des de diferents direccions. «Els accessos des de l'actual carretera de Sineu, el puig de Santa Magdalena i des de Palma són irrenunciables per nosaltres», acabà puntualitzant el batle, Pere Rotger.

El batle d'Inca, juntament amb el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, realitzà més peticions de modificacions en el projecte dins el municipi. D'aquesta manera, han demanat que s'elimini un pont elevat a la finca de Son Bordils i es traslladi al camí Vell de Costitx la construcció de passos subterranis per al ramat, i també entre els vials de servei cada 500 metres, en lloc dels 1.500 que es tenen pensats.

L'autovia entre Inca i Manacor preveu l'ocupació d'uns 300 mil metres quadrats en el municipi amb uns cinc quilòmetres de traçat, i entre les finques expropiades hi ha 15 edificacions i entre tres i cinc cases.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.