algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

El PP i el PSM s'enfronten per les despeses de la festa de Cap d'Any


La festa de Cap d'Any ha estat motiu d'enfrontament entre PP i PSM. En el darrer ple, el grup de l'oposició presentà una moció en la qual es criticava que per la darrera celebració l'Ajuntament compràs devers 240 botelles de xampany i uns 1.000 quilos de raïm. El batle, Joan Font, admeté que s'adquiriren 240 botelles, però aclarí que en lloc de 1.000 quilos de raïm n'eren 1.000 bosses.

Font titllà d'«absurda i incoherent» la moció dels conservadors, i informà que la festa de Cap d'Any costa a l'Ajuntament uns 0,42 cèntims per persona. «Creim que no és una despesa que es pugui considerar exagerada, és el necessari perquè els veïns del poble entrin dins l'any nou amb una festa com pertoca, amb alegria».

El portaveu del PP quedà en evidència quan digué en el ple que a la darrera festa de Cap d'Any hi assistiren unes 50 persones. L'equip de govern es mostrà sorprès per la declaració del conservador i el batle matisà que com a mínim n'hi assistiren més de 600.

El primer edil petrer avançà que la despesa prevista per a enguany serà «semblant» i féu una crida a tota la gent del municipi del Pla perquè celebri el canvi d'any on de costum, davant l'Ajuntament del carrer Hospital.

Quan el ple estava acabant, el batle donà al públic l'oportunitat de formular preguntes. Un jove demanà als polítics a quina empresa es comprava el vi per al tradicional sopar a la fresca de l'estiu. Membres del PSM assenyalaren un home que seia per davant, treballador de Vins Guillem Galmés, tot detallant que són més de 400 litres de vi. Així, quedà clar que la Sala no fa quarts i parts i cerca les millors opcions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.