algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Sineuers Independents demana que es posi en marxa l'escoleta nova

LL.P.Sineu.
L'agrupació electoral de Sineuers Independents ha presentat una moció a l'Ajuntament en la qual es demana a l'equip de govern que faci totes les gestions necessàries per posar en funcionament la nova escoleta. El motiu és que ha quedat exhaurit el contracte de lloguer de l'edifici actual i les obres de l'edifici nou ja estan llestes.

A més d'això, els independents també demanen que se'n faci un pressupost per a l'any vinent i es proveeixi de mobiliari, material educatiu i serveis necessaris l'immoble, amb un projecte educatiu i assistencial segons les necessitats dels nins i les nines que l'utilitzaran.

Sineuers Independents, encapçalats per Andreu Matas, considera que l'edifici actual té mancances i està poc adaptat -barreres arquitectòniques, un pati petit, mala accessibilitat- i que suposa despeses econòmiques de lloguer per a la Sala.

Respecte d'aquesta moció que presenten els Independents, el tinent de batle Josep Oliver (PP) ha afirmat que «la tindrem en compte, però han de saber que la nostra preocupació actual sobre l'escoleta nova és saber si l'equip de govern anterior va destinar unes subvencions finalistes per a aquest centre a altres despeses corrents, cometent una irregularitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.