algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

La falta de quòrum torna a impedir que se celebri el ple exigit pel PSM

L'edil Gomila (PSM) vol que Munar «faci les funcions de batlessa»

La falta de quòrum tornà a impedir que ahir es dugués a terme la sessió plenària extraordinària en el qual s'havia de debatre una moció del PSM que demana, a la Delegació del Govern, la retirada de les multes imposades a 14 manifestants antiautovia que assistiren a la polèmica sessió del 13 d'octubre passat. Com ja va succeir dissabte, només es presentà el regidor Antoni Gomila (PSM), el qual recordà que la regidora Maria Teresa García (PSM) era de vacacions i, per tant, no podia assistir a la sessió.D'aquesta manera, la secretària municipal informà que «els punts que s'havien de debatre avui -ahir- s'inclouran en l'ordre del dia de la pròxima sessió ordinària o extraordinària». A la sala de plens hi va assistir una vintena de persones, la gran majoria veïns de Costitx i alguns membres de la plataforma Autovia no.

El regidor Antoni Gomila comentava ahir: «Demanam a Munar que faci un bon gest de comprensió amb els afectats i no afectats». I afegia que «no demanam la seva dimissió, volem que faci les funcions de batlessa». D'altra banda recordà també que, segons la Llei de bases de règim local, els membres de les corporacions locals estan subjectes a responsabilitat civil i penal pels actes i les omissions realitzats en l'exercici del seu càrrec.

Després del ple una de les veïnes assistents, Magdalena Munar, manifestà: «Munar digué que en la sessió de dissabte només hi havia cinc persones de Costitx, però això no és així; si aquestes persones censades a Costitx no són del poble, ella -referint-se a Munar- tampoc no ho és perquè nosaltres l'adoptàrem».

Per la seva banda, Munar assenyalà ahir que «el PSM no té quòrum per convocar el ple» i afegí que «per convocar tres sessions extraordinàries cada any, el PSM de Costitx hauria de tenir tres regidors, segons estableix la llei». Així mateix, Munar assegurà que «Unió Mallorquina de Costitx està unida i hem vist com el PSM usa l'autovia com a excusa per tenir protagonisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.