Un receptari editat pel Consell Regulador de la Sobrassada rep un premi de cuina mediterrània
03/12/03 0:00
J.M./ E.B. Comarca.
El llibre Sobrassada de Mallorca, color i sabor, editat pel Consell Regulador Sobrassada de Mallorca i coordinat pel conegut cuiner mallorquí Antoni Pinya, ha estat reconegut amb el premi Gourmand World Cookbook Awards 2003 en l'apartat de cuina mediterrània. Els Gourdman World Cookbook Awards són una mena de premis Oscar dels llibres de cuina i vins, i el receptari d'Antoni Pinya ha estat elegit com el millor escrit en castellà durant 2003 i competirà ara a nivell internacional amb els millors llibres de cuina del món.
També a Illes Balears
- El 78,5 % de les famílies de les Illes Balears varen triar el català com a llengua a l'escola
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- Reclamen el desallotjament de dos edificis històrics de Palma, ocupats pel Ministeri de Defensa i per la família reial espanyola
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
- Un grup de joves menorquins responen a les provocacions espanyolistes durant l'acte de Ses Avellanes de les festes de Sant Joan
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.