muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

El PSM anuncia un contenciós pel conveni amb Femosa i diu que ja fan obres sense llicència

El PSM-EN ha interposat un contenciós administratiu contra el conveni urbanístic entre l'Ajuntament i l'empresa constructora Femosa mitjançant el qual aquesta empresa construirà i explotarà durant 50 anys un aparcament subterrani a la zona de sa Calatrava. Aquest conveni va ser aprovat en un recent plenari amb els vots en contra de l'oposició. Segons explicà ahir en roda de premsa el portaveu del PSM-EN de Sóller, Miquel Gual, «el conveni es va aprovar sense cap tipus de concurs públic quan, a més, afecta una zona verda que ja s'havia consensuat durant l'anterior legislatura i que ara ningú no sap com quedarà». Per Gual, aquest conveni, a més de ser «pressumptament il·legal fa que els sollerics hagin perdut la darrera oportunitat de tenir una gran zona verda al centre de Sóller, una zona que quedarà totalment hipotecada per mig segle».

Però el PSM anà encara més lluny denunciant que, a més, Femosa fa obres a sa Calatrava sense llicència. Segons Gual, «actualment s'està realitzant una excavació a la qual només se li podria donar llicència d'obra a l'empara d'un article del PGOU que es modificarà al plenari de dijous que ve i que després encara ha de passar tota la tramitació urbanística». Pels nacionalistes, l'equip de govern «s'ha negat a paralitzar unes obres que els serveis tècnics han confirmat que no tenen llicència». S'ha de dir que Femosa té una llicència per a la construcció de pisos, però que l'obra que els nacionalistes denuncien, respon a una modificació per la qual no existeix encara el preceptiu permís».

Així mateix, Miquel Gual, amb Aina de la Penya i Guillem Bernat, conclogué dient que «l'empresa s'ha botat tots els tràmits burocràtics i s'ha estalviat una llicència amb el vistiplau de l'equip de Govern quan és l'única beneficiada per un conveni urbanístic adjudicat a dit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.