algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

La Sala demana al POS asfaltar dos camins rurals per millorar els accessos a la Colònia


L'equip de govern PP-UM de l'Ajuntament de ses Salines ha inclòs entre els projectes sol·licitats en el Pla d'Obres i Serveis del Consell de Mallorca asfaltar dos camins rurals amb l'objectiu de millorar els accessos a la zona costanera de la Colònia de Sant Jordi.

El creixement urbanístic de la Colònia no ha anat paral·lel a cap millora de la infraestructura, motiu pel qual l'entrada principal no basta per canalitzar tot el trànsit que hi ha, sobretot, durant l'estiu. L'avinguda del Marquès del Palmer es col·lapsa amb facilitat quan hi conflueixen turistes, veïns i residents ocasionals.

Els dos camins que la Sala vol asfaltar són el que arriba al camp de futbol Ses Ramones des de la carretera de Campos, i al qual es pot entrar abans d'arribar a la rotonda d'entrada a la Colònia; i el dels Estanys, que és paral·lel al primer.

El tinent de batle de l'Ajuntament, Antoni Caldentey (UM), explicà que aquests dos projectes solucionarien el problema dels accessos, ja que permetrien anar directament a la zona hotelera, per la qual cosa molts d'autocars de turistes s'hi desviarien sense haver d'entrar pel centre del nucli costaner.

S'ha de recordar que el Consistori aconseguí una ajuda de la Conselleria d'Agricultura, el 2001, per asfaltar aquestes vies. El batle anterior Joan Burguera i Mateu Morro signaren un conveni, però els doblers no arribaren mai a ses Salines. Agricultura se n'excusà per «problemes administratius».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.