algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Els metges i enginyers tracten la influència del medi ambient a la salut

La Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (RAMIB) i la Reial Acadèmia d'Enginyeria (RAI) varen celebrar ahir una sessió científica conjunta, en la qual varen participar, a més, destacats representants del món científic internacional, com el professor Henry Vaux, de la Universitat de Berkeley (Califòrnia), o el professor Norbert Kroo, de l'Acadèmia de Ciències Hongaresa.

Aquesta trobada va servir per presentar les conclusions del simposi que sobre els recursos hídrics varen celebrar les acadèmies espanyola i dels Estats Units; com també parlar de Les topografies mèdiques com antecedents dels estudis de medi ambient i la seva influència en la salut, a càrrec de Francesc Bujosa, acadèmic de la RAMIB. Al final, es va imposar la medalla d'Acadèmic Corresponent de la RAI al professor Kroo, que va presentar el seu treball sobre Làser i medi ambient.

Els treballs presentats en aquesta sessió seran desenvolupats entre avui i demà a la UIB, durant les jornades Enginyeria del Medi Ambient, organitzades per la RAI amb motiu del X aniversari de la seva fundació. El president de la RAMIB, Alfonso Ballesteros, destacà la importància de la col·laboració de les dues acadèmies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.