nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

L'IMFOF repartirà 13 premis en la II edició del concurs Eureka

El pressupost del programa és de 25.000 euros

L'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Feina (IMFOF), depenent de l'Ajuntament de Palma, presentà ahir la segona edició del concurs Eureka, dirigit a joves empresaris de Ciutat, i en el qual col·laboren Sa Nostra, ISBA i la Finestreta Única En aquesta convocatòria s'incrementarà el nombre de premis respecte a l'any passat, passant de 10 a 13, i el pressupost de la iniciativa serà de 25.000 euros.

Però la principal novetat de la present edició serà la incorporació d'una categoria, nomenada Eureka Sostenible, que premiarà projectes empresarials relacionats amb l'economia sostenible i el medi ambient i que preveu una dotació de 1.200 euros. D'altra banda, i segons informà el regidor de Treball, Economia i Comerç, Sebastià Sansó, els projectes que siguin seleccionats accediran a un pla formatiu a través d'internet i es podran presentar a les convocatòries de subvenció de la Conselleria de Treball del Govern balear.

El regidor va estar acompanyat a l'acte d'ahir pels guanyadors de la categoria especial Eureka Jove corresponent a la primera edició del concurs. Maria del Carme Escandell, Carme Tous i Rafael Matas, elaboraren un estudi per al desenvolupament del sector nàutic de la ciutat amb el títoPalma ciutat marítima. Així mateix, el treball consistí en un estudi de mercat que tenia l'objectiu de generar llocs de feina en el sector nàutic i millorar la qualificació dels treballadors. El projecte es va concretar en l'elaboració d'una guia que es publicarà el proper mes desembre i que integra 12 professions, 11 tipus de negocis relacionats amb el món marítim.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.