muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Membres de la junta del Foment es neguen a guardonar Schiffer

La model alemanya no rebrà la medalla d'or que atorga l'entitat

Membres de la junta directiva del Foment del Turisme de Mallorca es van negar a donar enguany la medalla d'or de l'entitat a la model alemanya Claudia Schiffer, per entendre que no tenia el «pes específic» d'altres candidats, i per això el secretari del Foment, Tummy Berstad, va optar per no dur a votació la candidatura de Schiffer davant de l'actitud contrària de determinats membres de la junta.

La junta directiva del Foment es va reunir el passat sis d'octubre per decidir els premis de l'entitat 2003. Així, en el transcurs de la reunió es remenaren diversos noms per optar a la medalla d'or, entre ells el de Claudia Schiffer, però al final, després de la votació, va sortir elegit el president de la cadena hotelera Grupotel, Miquel Ramis.

El nou reglament del Foment impedeix des de fa dos anys concedir més d'una medalla d'or, per així prestigiar els premis de l'entitat. Tanmateix, malgrat aquesta circumstància, el nom de la model alemanya ni tan sols va entrar en votació per l'actitud d'alguns membres de la junta, que qüestionaren que la model acceptàs el premi o, en el seu cas, que no vengués a recollir-lo.

Membres del Foment indiquen que no s'ha de veure en aquest fet un «menyspreu cap a la model alemanya, però van imperar altres criteris a l'hora de concedir la medalla d'or de la institució». De tota manera, les mateixes fonts indiquen que s'ha perdut una oportunitat, sobretot després de l'èxit mediàtic que va tenir la presència de l'actor Michael Douglas a la passada World Travel Market.

Entre altres candidats que es van presentar per rebre la medalla d'or, es trobava el màxim accionista del RCD Mallorca, Bartomeu Cursach, però no va aconseguir els vots necessaris, recaient finalment en Miquel Ramis. La medalla d'argent de l'entitat va recaure en el tennista Carlos Moya i les plaques d'or al Castell de Bellver i a ABTA. Pel que fa a la placa de plata aquesta fou per a l'empresa Palma Pictures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.