algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El PSOE diu que el PP urbanitzarà el sòl protegit existent al municipi

Condenma el «setge» del PP sobre UM perquè faci costat als plans

L'Agrupació Socialista de Calvià va criticar ahir «l'estratègia del PP de modificar el Pla general» d'Ordenació Urbana a través del pla territorial de Mallorca, que encara no està aprovat, ja que té per objectiu desclassificar i urbanitzar el sòl protegit del municipi. Segons va afirmar aquesta formació política en un comunicat, els terrenys que el pla territorial preveu com a sòl rústic comú estan protegits per la Llei d'Espais Naturals (LEN).

El PSOE assenyala que el batle de Calvià, Carlos Delgado, i el conseller de Turisme del Govern balear, Joan Flaquer, varen acordar durant una reunió «pressionar al màxim UM» perquè es desclassificàs «una important quantitat de sòl protegit per convertir-lo en urbanitzable». El grup socialista condemna la «persecució» del PP sobre els regidors d'UM de Calvià i sobre el Consell Insular de Mallorca perquè donin suport a iniciativa urbanitzadores i lamenta que aquests els facin costat ara «sense cap pudor», quan abans no ho feien.

La nota aclareix que el PSOE és «totalment contrari a noves desclassificacions de terreny protegit», si no és per la construcció d'habitatge social de protecció oficial i «sempre que no existeixi un sol metre de superfície urbanitzable disponible. Així mateix, també assenyala que els terrenys seran per a «una absoluta minoria» ja que el batle de Calvià ha afirmat que seran per a la construcció d'instal·lacions esportives considerades d'elit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.