algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
16°

El PSM demana al CIM més pressupost per a normalització lingüística

El PSM presentarà al·legacions als pressuposts del Consell de Mallorca per tal que la institució insular incrementi la partida econòmica destinada a programes i iniciatives de normalització lingüística. Segons aquesta formació, l'increment pressupostari hauria de ser equivalent a la reducció prevista pel Govern.

Els nacionalistes consideren «imprescindible» aquesta mesura «davant l'ofegament que el Govern balear està aplicant a les polítiques de normalització». En aquest sentit, el PSM considera que UM, que presideix la institució, «té l'obligació de compensar la manca de sensibilitat dels seus socis».

Els consellers insulars del PSM qualifiquen de «barbaritat» la reducció d'1'6 milions d'euros dels pressuposts de política lingüística del Govern, «que demostra l'absoluta manca de voluntat política del Govern de Jaume Matas vers la normalització de la llengua i la cultura de les Illes Balears».

La formació creu que la Direcció de Política Lingüística del Consell haurà de jugar un «paper cabdal» durant aquesta legislatura, per a la qual cosa, el PSM sol·licita un increment pressupostari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.