algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La planta superior de la parròquia és reformada com a casal juvenil

L'Ajuntament assoleix íntegrament les despeses de les obres

E.B.Sta. Margalida.
La planta superior del centre parroquial de la vila es transformarà abans de la propera Fira, que es du a terme el 4 d'abril, en el primer centre juvenil del municipi. La setmana passada començaren les obres per tal d'adequar l'immoble, que finançarà íntegrament l'Ajuntament de Santa Margalida amb 159.595 euros.

La intervenció consisteix en l'obertura d'un accés directe des del carrer a la planta superior de la rectoria, per tal de no haver de travessar les dependències privades de l'ecònom, a més de la reforma integral de l'interior de l'esmentada planta, en la qual s'hi crearan diverses aules polivalents, despatxos i un petit auditori.

«La idea és que els joves tinguin un lloc on divertir-se i anul·lar l'avorriment dels seus caps», diu l'ecònom Guillem Feliu. Aquest serà el primer centre juvenil de la vila, i l'Ajuntament i la parròquia signaran pròximament un conveni que regirà les condicions d'ús per als propers 15 anys.

Hi haurà una sala juvenil de 10 per 7 metres amb taules de ping pong, futbolet i internet. Una sala annexa servirà per a conferències i exposicions i inclourà un petit escenari per a concerts.

L'ecònom avança quines seran les normes: «L'accés serà gratuït i estarà regulat amb un horari; l'únic que hi quedarà prohibit és fumar».

El local servirà també per acollir les classes de catequesi, a les quals assisteixen ara més d'un centenar de fidels, a més de les dependències de Caritas.

En una segona fase de les obres es podrien sumar tres noves sales a l'espai per als joves. Així mateix, aquesta actuació podria servir en la seva segona fase per crear dependències on allotjar transeünts de manera provisional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.