algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
16°

El batle demana als regidors populars que rectifiquin i es posicionin contra el projecte

C.MORENO. Campanet.
El batle de Campanet, Francesc Aguiló (PSM), demanà en una reunió informativa als regidors del PP de Campanet que rectifiquin i es posicionin en contra de l'autovia Inca a sa Pobla per tal que tots els campaneters s'uneixin i pressionin en contra d'aquest projecte. Aguiló realitzà aquesta petició divendres a vespre durant una reunió informativa per al poble en entendre que és important que els regidors populars ajudin el poble per demanar un canvi d'actitud al Govern balear.

Durant la reunió, l'Ajuntament oferí col·laboració i assessorament als afectats per elaborar les al·legacions que s'han de presentar abans de dia 29 de novembre. D'aquesta manera, els interessats podran acudir a la casa de la vila, on disposaran de l'ajuda de dos regidors de l'equip de govern i personal tècnic.

A petició dels veïns, l'Ajuntament convidarà aquesta setmana la consellera d'Obres Públiques del Govern, Mabel Cabrer, a assistir a una reunió amb l'objectiu d'informar el poble sobre el projecte de l'autovia.

Segons el batle, cada vegada són més els veïns que estan convençuts que la solució passa pel desdoblament de l'actual carretera. En aquest sentit, l'edil Joan Amengual (PSOE), comentà a Diari de Balears que els socialistes de Campanet aposten pel desdoblament i puntualitzà que «el Pacte presentà cinc alternatives de desdoblament i l'anterior Conselleria optà per la tercera que preveia que la nova via es bifurcàs rere la fàbrica de Menestralia envaint així sòl rústic». «El PSOE de Campanet presentà al·legacions a aquesta alternativa en entendre que era millor l'opció que optava per desdoblar sobre el traçat actual», concretà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.