algo de nubes
  • Màx: 10.46°
  • Mín: 7.47°
11°

El jutge sotmet a acarament el company d'Ana Eva Guasch amb un testimoni

La diligència es prolongà més de tres hores i l'individu va dir que no sap res d'ella

75272
L'individu fou conduït a Comissaria, però a les poques hores fou posat en llibertat.


Divendres passat el magistrat del Jutjat d'Instrucció sotmeté a un llarg acarament el company d'Ana Eva Guasch, la jove filòloga que es troba desapareguda des del dia 21 d'octubre de l'any 2001, sense que fins ara es tenguin pistes concretes d'on pot trobar-se. El jutge manté la investigació sota secret sumarial, però aquest diari pogué saber ahir que aquest acarament, que es prolongà almenys durant més de tres hores, el realitzà amb un testimoni, que compta amb una protecció especial.

De fet, el jutge ja va prendre declaració al sospitós fa algunes setmanes i el jove, de 32 anys, ha mantingut que no sap res de la desaparició d'Ana Eva Guasch, ni els motius pels quals va marxar de la casa del carrer d'Aragó ni on pot trobar-se en aquests moments. Tanmateix, la Policia, que porta mesos investigant aquest cas malgrat totes les gestions que s'han practicat fins ara no hagin obtingut el resultat previst, ha centrat pràcticament totes les seves sospites sobre aquest individu.

El jutge interrogà el sospitós al seu propi despatx i el sotmeté a una bateria de preguntes, basades en les dades que li ha facilitat la Policia. El magistrat no va voler que aquesta declaració li fos presa com a testimoni sinó com a imputat, per la qual cosa el jove va estar assistit per advocat. De fet, ha contractat un dels penalistes més prestigiosos de Palma.

Respecte a l'acarament, no es coneix el resultat d'aquesta prova, perquè el jutge manté el secret de les investigacions per facilitar la tasca policíaca. El magistrat pretén que no transcendeixi cap dada reveladora que pugui fer malbé tota la investigació que realitza el Grup d'Homicidis des de fa mesos, ja que existeix una forta pressió social perquè el cas d'Ana Eva no s'oblidi i que s'aconsegueixi localitzar la jove professora, tant viva com morta.

Respecte al testimoni, també es manté el màxim secret sobre aquesta persona i no es coneix en concret quins coneixements té sobre el cas. El cert és que el jutge li ha concedit la categoria de testimoni protegit. No es descarta que es realitzin noves diligències sobre el cas, ja que més de dos anys després de la desaparició d'Ana Eva res no se sap d'ella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.