cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 26°
27°

A partir d'avui, tots els serveis sanitaris ja es presten al Camp Llarg

Avui matí a primera hora està previst que entri en servei el nou centre sanitari del Camp Llarg, una instal·lació sanitària que a partir d'ara substituirà totalment les funcions que des de fa anys realitzava el Centre de Salut Serra Nord, ubicat a l'antiga escola de les Escolàpies. Durant tot aquest cap de setmana, el mateix personal del centre de salut juntament amb operaris de manteniment de la Conselleria de Sanitat, han realitzat el trasllat, encara que el servei d'urgències s'ha mantingut tota la nit a l'antic centre i també s'havia de traslladar avui a les 8h.

El coordinador del centre de salut, Guillem Mas, ha coordinat les operacions de trasllat del centre sanitari al nou edifici.

El doctor Mas va llevar importància al fet que el mobiliari no sigui nou -la qual cosa ha estat criticada pel Partit Popular, que ha qualificat el canvi de «precipitat i polític»- i assegurà que no es descarta que aquest sigui substituït quan hi hagi disponibilitat. «L'important», va dir, «és que aquí les condicions de feina i d'espai són més adients que a les Escolàpies i tot el personal col·labora en el trasllat perquè tot estigui funcionant perfectament des del primer dia».

El centre sanitari del Camp Llarg també ha de d'atendre els malalts dels pobles de Fornalutx i Deià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.