algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Miquel Ferrer: «No em consider un Astèrix en el seu petit poble de la Gàl·lia»

És batle d'Alcúdia gràcies a un pacte amb el PSOE

Com Astèrix al petit poble de la Gàl·lia, Miquel Ferrer, d'Unió Mallorquina, ha defensat el pacte de progrés a Palma i a Alcúdia fins a aconseguir tancar-lo en el seu propi municipi. Serà batle els pròxims quatre anys amb el PSOE com a soci de govern.-Està en boca de tothom. Vós sou com Astèrix al petit poble de la Gàl·lia...
-Crec que això no és així. L'única realitat és que aquest equip de govern actual (UM-PSOE) ha governat aquests darrers quatre anys a Alcúdia i les urnes ens han tornat la confiança; la resta no crec que tengui importància.-Creis que la posició tan clara a favor del pacte que vós heu defensat a Palma i a Alcúdia implicarà ara menys inversions en el municipi?
-Crec que no. Estic convençut que les institucions inverteixen en funció de les necessitats i l'interès general, no en funció de l'interès polític; si no fos així, la institució inversora incorreria en una irresponsabilitat de menyspreu cap a Alcúdia.-Quines inversions supramunicipals són més necessàries en el vostre municipi?
-El que farem tot d'una després que es constitueixi el nou govern de l'Ajuntament d'Alcúdia serà fer les entrevistes i les gestions oportunes per aconseguir la col·laboració que es mereix la ciutat. Una de les primeres coses que demanarem, i això correspon al Govern central, és sol·licitar al delegat de govern un quarter per a la Guàrdia Civil, perquè el necessita i pel bé de la seguretat del poble.-Us heu sentit pressionat a l'hora de tancar el pacte amb el PSOE?
-No, però la veritat és que en els anys que duc en el món de la política mai no m'he sentit pressionat. L'única cosa que em responsabilitza és l'opinió pública, el desig popular, saber interpretar els desigs de la gent del poble i les urnes. Aquesta vegada han estat bastant contundents.

-Quines són les vostres prioritats per a Alcúdia?
-Ara mateix, el primer que volem fer és tancar el model urbanístic. També acabar i posar en funcionament les obres i els serveis que ja estan en marxa, com l'escoleta de 0-3 anys, la piscina municipal o el clavegueram de sa Marina. Així mateix volem executar les inversions i els projectes prevists per al 2003 i començar a treballar en una línia de govern que es plasmarà en el pressupost de l'any 2004.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.