cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
27°

Simarro haurà d'esperar fins dia 4 per prendre possessió de la vara

LL. G.Sóller.

Carlos Simarro, candidat a la batlia del PP i que ja ha signat un pacte amb UM haurà d'esperar fins dia 4 de juliol ja que, finalment, la Junta Electoral de la zona de Palma ha confirmat questa setmana que el nou Consistori no es podrà constituir fins a la data esmentada. El motiu, el contenciós electoral que el PSOE ha presentat davant la Sala d'allò Contenciós Administratiu de Palma contra la validesa dels 200 vots del PSM aconseguits amb paperetes que, segons pareix, no complien els requisits legals, si bé la Junta Electoral Central els va donar finalment per bons.

Ara, la resolució del recurs serà judicial i per tant serà un tribunal qui decideixi si el PSM manté el 3 regidors que en aquests moments li donen els resultats o si, per contra, en perdrà definitivament un a favor del PSIB-PSOE, encara que això no afecti realment l'equilibri de forces perquè ja és segur que serà Simarro qui presidirà l'Ajuntament amb el suport d'UM.

Equip

El futur batle ja ha començat a repartir les àrees entre els seus futurs regidors. Miquel Bestard ocuparà les regidories de Béns i Serveis, i d'Esports. Les àrees de Sanitat i de Medi Ambient correspondran a Mª José Serra; Maria Antònia Arbona serà qui s'ocupi d'Hisenda i Josep Lluís Casasnovas tindrà Governació i Presidència. Una de les àrees de més pes, la d'Obres i Urbanisme, correspondrà a Gabriel Darder. Finalment, Salvador Bauzà tendria responsabilitats en les àrees de Joventut, Pesca i Agricultura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.