cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Damià Ripoll, batle de Son Servera, pren possessió del seu escó en el Congrés dels Diputats

El nou congressista popular substitueix Rosa Estaràs

I. TERRASSA. Madrid.
El mallorquí Damià Ripoll, del Partit Popular, prengué possessió ahir del seu escó al Congrés dels Diputats en substitució de Rosa Estaràs, que torna a les Balears per dedicar-se de ple a les tasques del nou Govern de Matas. Ripoll, batle electe de Son Servera, fou secundat en tot moment per la resta de diputats populars de les Balears, sobretot per Miquel Àngel Martín Soledad, que va exercir de cicerone.

«Sincerament, no m'hauria pensat mai que aquest dia arribàs», comentava Ripoll minuts abans que la presidenta del Congrés, Luisa Fernanda Rudi, el declaràs diputat a tots els efectes, per rebre tot seguit els aplaudiments de la resta de l'hemicicle i d'alguns familiars que eren a Madrid per a l'ocasió.

Avui dematí, Ripoll té previst triar les feines de les quals s'ocuparà al Congrés. «Demà -avui- mirarem les comissions que queden disponibles i hi triarem. Particularment, em fa molta d'il·lusió Medi Ambient, ja que des d'aquesta comissió es pot incidir a les Balears de manera més directa».

A l'hora de compaginar les seves funcions de batle de Son Servera i diputat a Madrid, Ripoll confia a poder-ho dur sense problemes. «Em diuen que allò important és que véngui a totes les votacions, que no es tracta de venir tres o quatre dies cada setmana durant tota la legislatura. A més, a l'Ajuntament tenim un gran equip de regidors i planificarem molt bé la feina. Serà un esforç personal més que res».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.