nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La UIB ofereix enguany 31 cursos a través de la Universitat d'Estiu

D'aquests, 16 s'impartiran a Mallorca, 10 a Menorca i 5 a les Pitiüses

F.OLIVA.Palma.
La Universitat de les Illes Balears (UIB) té previst realitzar aquest estiu un total de 31 cursos a través de la Universitat d'Estiu. D'aquests, 16 es faran a Mallorca, 10 a través de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (UIMIR) i 5 a les Pitiüses. Mercè Gambús, vicerectora d'Investigació de la Universitat, acompanyada per la directora del Servei d'Activitats Culturals (SAC), Bàrbara Obrador, va presentar ahir el programa educatiu que ofereix enguany la institució.

Obrador va assegurar que l'any passat van rebre formació amb els cursos al voltant de 750 alumnes, mentre que la inversió efectuada per als estudis el 2002 va ascendir a 135.000 euros, dels quals el 6'6% del total va ser aportat per la Universitat.

Els cursos es duran a terme entre juliol i setembre i els interessats podran matricular-se des de l'1 de juliol fins a una setmana abans que comencin les classes. El cost de les matrícules d'enguany va de 60 a 150 euros. L'oferta inclou cursos de cinematografia, habilitats socials, comerç internacional, sobre revolucions històriques, altres sobre aprenentatge digital, possibilitats d'internet i les eines multimèdia, entre d'altres.

La UIB organitza directament els cursos que ofereix a Mallorca i és responsable acadèmica dels que integren la Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera i de la Universitat d'Estudis de Gènere, que tenen la seva pròpia estructura organitzativa, mentre que a la UIMIR hi participa la Universitat de Barcelona i la Jaume I de Castelló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.