muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Un nou aparcament resoldrà els problemes de trànsit al centre

Els estacionaments municipals tindran cabuda per a uns 30 cotxes

M. PUIGRÒS.Sencelles
Les obres per a la realització d'uns aparcaments nous en una de les sortides de Sencelles ja s'han adjudicat a l'empresa Comas SA de Lloseta i el seu inici és un fet imminent.

La localitat es troba bastant saturada i l'aparcament al centre és ja una situació difícil a causa de les reduïdes dimensions dels carrers, que hi fan impossible l'estacionament. D'aquesta manera, les obres esmentades són del tot necessàries. Aquest pàrquing tindrà cabuda per a una trentena de cotxes i serà en una de les sortides de Sencelles, a pocs metres de la plaça de l'Ajuntament.

72.061 euros és la quantitat total que costarà la construcció del nou aparcament públic. Un 75% d'aquest cost serà subvencionat per l'Objectiu II i l'Ajuntament s'hauria de fer càrrec de la resta, però a hores d'ara té un conveni subscrit amb la CAIB, de manera que aquesta assumirà una part de la càrrega financera del Consistori.

El solar on Comas SA instal·larà el pàrquing és de propietat municipal i té una forma triangular bastant irregular. El lloc encara ha de menester neteja i la seva habilitació per anivellar els terrenys a fi de poder-hi dur a terme les obres corresponents.

Amb la creació d'aquestes noves places de pàrquing s'intentarà descongestionar un poc el trànsit al centre de Sencelles, com també solucionar al problema de l'aparcament. Antoni Ferrer, primer tinent de batle i actual batle electe assenyalava la necessitat imminent d'un espai per deixar els cotxes dels veïns o dels visitants de la localitat.

«Sencelles reclamava ja un aparcament públic per fer el centre més transitable i per tenir més comoditat a l'hora de poder-hi accedir; realment, és ben cert que teníem el centre saturat i necessitàvem una solució eficaç; crec que d'aquesta manera tindrem el problema controlat un parell d'anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.