cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
22°

Moren dues persones en estavellar-se una avioneta contra un magatzem a Milà

Els dos pilots i únics ocupants d'un aparell bimotor de 20 places van morir ahir en estavellar-se contra un magatzem industrial, tot just enlairar-se de l'aeroport milanès de Linate, a uns 500 metres del recorregut de l'última etapa contra rellotge del Giro d'Itàlia. L'avioneta, del tipus Lear jet 45, es va precipitar en territori del municipi de Pesquiera Borromeo, després que el pilot, atenent la versió de testimonis directes, intentàs corregir debades dues vegades el seu rumb erràtic per aterrar de nou.

L'Agència Nacional de Seguretat en el Vol (ANSV) va informar que l'accident es va poder originar per l'impacte amb un dels reactors d'algunes aus en vol, segons es desprèn de l'última comunicació del pilot amb la torre de control.

Els pilots de l'avioneta, que es dirigien a la localitat italiana del nord de Gènova, van donar l'alarma gairebé tres minuts després d'iniciar l'enlairament, en adonar-se que no podia continuar elevant-se. En xocar contra el magatzem de la fàbrica de bombes hidràuliques Effegi Sistemi Idraulici, en el qual, per ser dia festiu no hi havia cap treballador, l'aparell es va incendiar, fet que va ocasionar una gran columna de fum.

Els corredors que participaven en l'etapa final foren testimonis directes del sinistre, que es va produir en els voltants del quilòmetre 25 de la prova contra rellotge amb què ahir va acabar la cursa a Milà.

Centenars d'aficionats al ciclisme seguiren els últims moviments de l'aparell, que es trobaven en el recorregut pel qual passaven els corredors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.