nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Els mallorquins són els més reticents a l'adopció per part d'homosexuals

P.R. Palma.
Els mallorquins són els menys inclinats a admetre que les parelles del mateix sexe adoptin infants. Els que demostren una posició més favorable són els pitiüsos, el 63% dels quals s'han declarat a favor d'aquesta opció, seguits dels menorquins, amb un 59'3%. El percentatge descendeix fins al 47'5% en el cas dels mallorquins, el que demostra una actitud més conservadora. A les Balears, més de la meitat dels ciutadans, el 54'3%, aprova que les parelles d'homosexuals adoptin fills.

L'opinió varia en el cas de les parelles heteroxesuals. Els habitants de totes les Illes donen el vistiplau a les adopcions. A Mallorca, el 85'7% dels ciutadans accepta que els membres de les parelles de fet es puguin convertir en pares per la via de l'adopció. A Eivissa i Formentera el percentatge és més alt i se situa en el 91'5%. Els menorquins són els més reticents, ja que el 20'6% ho rebutja.

Destaca el fet diferencial de l'homosexualitat com un factor que bloqueja l'adjudicació de drets, ja que la societat illenca encara es resisteix a assumir alternatives a la família tradicional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.