cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

El batle reconeix que paga les multes de trànsit als seus coneguts

Es votà en contra de la moció del PSM sobre la fundació Francisco Franco

El batle de Muro, Miquel Ramis (CDM), reconegué ahir que paga les multes d'alguns coneguts seus. Encara que Ramis especificà que això no passa sovint, assenyalà que «no llev cap multa a ningú, preferesc pagar-la jo mateix».

Durant el ple ordinari d'ahir i com a conseqüència de les preguntes insistents del regidor Joan Cerdó (UM), el batle féu entrar a la sala de sessions un dels treballadors de l'Ajuntament i li demanà que explicàs al ple què havia fet avui dematí (per ahir) quan un ciutadà li havia demanat que li llevàs una multa de trànsit. D'aquesta manera, quedà clar que el batle no llevà la multa, sinó que fou ell mateix qui s'encarregà de pagar els 30 euros.

La qüestió de les multes de trànsit sortí a la llum durant el ple ordinari que va tenir lloc ahir amb motiu d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears, que obligà l'equip de govern a convocar la sessió plenària que no es realitzà el dia 25 de juliol. El ple d'ahir es caracteritzà per una elevada tensió dels diferents partits polítics. Un dels moments més tensos del ple va ser quan el regidor Pau Mateu Vives (PSM) donà l'enhorabona a UM per l'oposició feta, en relació a la sentència.

El regidor d'UM, Joan Cerdó, demanà, una vegada més, que se li faciliti un llistat amb el nombre de denúncies i multes de trànsit. A més, aquest regidor insistí a saber quantes denúncies ha de posar un policia local per cobrar productivitat.

Durant el ple, el regidor del PSM presentà una moció d'urgència que demanava que l'Ajuntament manifestàs el seu rebuig i sol·licitàs la revocació de la subvenció aportada pel Ministeri de Cultura a la Fundació Francisco Franco. L'equip de govern (CDM-PP) votà en contra de la urgència perquè considerà que «si aquesta subvenció ja l'ha rebuda la Fundació no és una qüestió urgent». D'aquesta manera, al ple no es va poder debatre la moció dels nacionalistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.