algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

L'Ajuntament signa un conveni amb els hotelers per potenciar el turisme

El Consistori deixa les instal·lacions municipals com a oferta complementària

A.B./ M.F.Algaida.
Algaida no és precisament un municipi que visqui directament de la indústria del turisme, no obstant això es poden trobar al terme municipal una sèrie d'establiments turístics que acullen un gran nombre de visitants.

Per aquest motiu i amb l'objectiu de potenciar el turisme d'interior, l'Ajuntament ha signat amb els agroturismes i apartaments del terme un conveni de col·laboració a través del qual es posen a disposició d'aquests establiments les instal·lacions municipals.

«Aquest conveni és força significatiu, ja que els empresaris podran incloure dins la seva oferta complementària totes les nostres infraestructures esportives», explicà el batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE).

L'edil expressà que «d'aquesta manera els gerents d'aquests negocis turístics podran oferir les piscines municipals, les pistes de tennis, el camp de futbol de gespa artificial o un pavelló esportiu que disposa d'unes modernes instal·lacions, perquè fa molt poc temps que es va inaugurar», afegí el batle Jaume.

De fet, l'oferta esportiva de què gaudeix el terme municipal d'Algaida és molt àmplia. Per començar tenim que a la zona des Porrassar el mes d'octubre es varen inaugurar les noves instal·lacions, que inclouen unes pistes de tennis i altres de poliesportives.

Les dependències esportives tenen vestidors, com també la piscina i el camp de futbol, on actualment s'instal·la un enllumenat nou per tal que s'hi puguin jugar alguns partits oficials.

El petit nucli poblacional de Randa és un lloc molt visitat pels turistes que cerquen la tranquil·litat i la pau que desperta aquest poblet de muntanya que condueix al santuari de Cura, un lloc també molt visitat, ja no tant sols per estrangers sinó també per molta de gent procedent de distints indrets de l'illa de Mallorca. Des d'aquest puig, el més alt del Pla, es poden veure molts dels pobles d'aquesta comarca que es dediquen encara a l'agricultura. La Conselleria de Turisme acaba d'adquirir una parcel·la ubicada davant l'església per poder fer-hi aparcaments i un espai públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.