lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°
10°

400 veïns del Terreno surten al carrer per protestar contra els «after hours»

No volen convertir-se en «el nou barri xinès»

F.OLIVA.Palma.
Prop de 400 persones sortiren ahir al carrer en el barri del Terreno per protestar contra la proliferació de locals after hours a la zona i per exigir a Cort que posi remei al problema declarant aquell indret «zona d'especial proteccció».

Sota el lema «Afters fora, droga no», els veïns es concentraren a les onze del matí a la plaça Gomila. Poc després es dirigiren a peu, per l'avinguda Joan Miró, des de l'esmentada plaça fins al mirador de Remígia Caubet. Un cop arribats al mirador, Àngel Domènech, president de l'Associació de Veïns de Bellver-el Terreno, va llegir el manifest de protesta.

En el seu parlament, Domènech va agrair la presència dels veïns «en uns moments difícils per al barri» i va remarcar que «avui -per ahir- és un dia molt especial perquè és la primera vegada que els qui vivim al Terreno alçam la veu de manera conjunta per reclamar l'atenció sobre aquestes reivindicacions del tot justes». Així mateix, va exigir solucions des de Cort i la Delegació de Govern al problema dels after hours per tal de «poder anar a comprar el pa o el diari sense haver d'evitar passar per alguns carrers», va assenyalar.

A més a més de denunciar la progressiva degradació del barri -per l'increment del tràfic i consum de drogues i la prostitució-, Domènech va instar Cort a «posar-se la granota de feina» per fer complir la normativa. Si no s'assoleix cap solució, digué, «sortirem al carrer tantes vegades com faci falta» perquè «no volem convertir-nos en el nou barri xinès de Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.