algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

L'EMT crearà una línia que farà un recorregut turístic per Palma

La nova ruta es posarà en marxa en el primer trimestre del 2003


El president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), Pedro Àlvarez, va donar a conèixer ahir que durant el primer trimestre del 2003, abans de la Setmana Santa, l'EMT posarà en marxa la línia 50 (Bus Ciutat), que realitzarà un circuit turístic. El projecte serà aprovat al consell d'administració que realitzarà l'empresa municipal aquest dilluns.

Àlvarez va recordar que línies d'aquest tipus ja estan funcionant en diverses capitals europees i en altres ciutats espanyoles com Madrid, Barcelona, Sant Sebastià, Cadis o València. «Una vegada que haguem completat la renovació de la flota, podem afrontar ara aquest nou projecte», va destacar, i va assenyalar que aquesta nova línia comptarà amb quatre vehicles.

Aquests autobusos seran, en principi, del mateix color que la resta de la flota, i tindran dos pisos, amb una capacitat d'entre 125 i 130 passatgers. El pis superior estarà descobert. Hi haurà informació acústica en vuit idiomes per als usuaris. Igual com la resta de vehicles de l'EMT, aquests autobusos estaran completament adaptats per a persones minusvàlides.

A causa de les peculiars característiques del seu llarg recorregut, que inclourà zones del centre antic, monumentals i comercials, la tarifa d'aquesta nova línia està encara per determinar, si bé Àlvarez va destacar que els trajectes resultaran més econòmics per als residents que per als visitants si s'utilitza la targeta ciutadana «Aquesta línia està pensada per promocionar el petit i el mitjà comerç de Palma», va resumir Àlvarez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.