cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

L'SFM realitzarà millores al pas a nivell de la barriada de Crist Rei

La circulació quedarà desviada a partir de demà i fins al dia 13

T.ESCANELLAS. Inca.
Els Serveis Ferroviaris de Mallorca, realitzaran millores al pas a nivell del carrer del Tren que dóna accés al centre del poble i a les localitats de Lloseta i Mancor de la Vall. Aquestes millores consistiran en un canvi del paviment per un de més resistent i que evita relliscades, a més d'eixamplar el pas peatonal que «ara és un poc estret» com comentava el gerent d'SFM, José Antonio Santos.

El sergent en cap de la Policia Local d'Inca comentà la possibilitat que aquest canvi de materials també evitarà o si més no reduirà les molestes vibracions que produeix el tren al seu pas pels habitatges situats devora les vies. Aquesta reforma segueix les directrius establertes al pla anual de manteniment programat per l'SFM i que preveu la millora dels passos a nivell i el canvi de travesses al llarg de tota la via, que amb anterioritat es realitzà a Marratxí i a Santa Maria i no afectarà els horaris habituals del tren.

El tancament de la circulació per la reforma del pas a nivell de la intersecció ubicada a la barriada de Crist Rei obligarà els conductors a desviar el trànsit a l'interior d'Inca. Des de la Policia Local, es recomana que durant aquests dos dies i en previsió de les retencions que es produiran a la zona, la gent que circuli en direcció a Lloseta o Mancor de la Vall, ho faci per la perifèria d'Inca, i no travessi pel centre de la ciutat, i la gent que per força hagi d'entrar-hi, es desviï cap al carrer General Luque.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.