algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Roben en una casa a prop de Felanitx amb el sistema del «cavall de Troia»

Uns falsos transportistes deixaren una capsa en un domicili amb un lladre a dins

66680
La Policia ha iniciat les diligències per resoldre aquest inusual succeït. | A.S.

Dos suposats empleats d'una empresa de transports s'espavilaren fa pocs dies per deixar una capsa de grans dimensions en una casa entre Santanyí i Felanitx, amb l'excusa que es tractava d'una tramesa urgent. Els amos de l'habitatge replicaren que ells no n'havien sol·licitada cap, però no detectaren que a l'interior de la capsa s'havia ocultat un lladre, que va aprofitar el moment en què es va veure sol per sortir-ne i per robar el que va trobar de valor.

Els fets succeïren a començament de setmana, quan els moradors d'una casa es veieren sorpresos per la visita d'uns transportistes, que els explicaren que duien a la furgoneta la «seva» comanda. El matrimoni es va mostrar confós. Els transportistes insistien que havien verificat la direcció i abans de partir, per assegurar-se de l'èxit de l'operació, els recomanaren que no tocassin la capsa per si realment hi havia hagut un malentès. D'aquesta manera, els delinqüents s'asseguraren que els propietaris de l'habitatge no tocassin la tramesa i que l'«infiltrat» no fos descobert.

El malfactor camuflat va esperar pacientment que no hi hagués ningú a l'habitació i llavors va sortir de l'interior de la capsa i es va dedicar a cercar doblers o efectes de valor. Després va tornar a l'embolcall de cartó, que tenia les dimensions aproximades d'una gelera, i s'hi va tancar novament per dins, sense que els amos de la casa se'n temessin. Abans que el matrimoni pogués descobrir el robatori, els «transportistes» ja havien tornat a l'habitatge per «disculpar-se» explicant que, en efecte, s'havien equivocat i s'havien d'endur la capsa a una altra direcció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.