cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Eximeixen la Sala d'indemnitzar un club de tennis per esbucar una piscina

El TSJB considera que l'entitat presentà el recurs per danys i perjudicis fora de termini

83112
Part de les obres es construïren en la zona de domini públic.

G.P./P.C. Palma.
El TSJB ha desestimat el recurs contenciós administratiu interposat per un club de tennis de l'Arenal contra l'Ajuntament de Llucmajor, en el que demanava una indemnització milionària per demolir una piscina que havia estat construïda enmig d'un torrent, en considerar que es presentà fora de termini. Els fets es remunten a l'any 1987. El complex esportiu, que després va ser absorbit per l'entitat Hotel San Diego S.A., va obtenir llicència per construir una piscina i un gimnàs. Un grup de veïns va presentar un recurs contra la concessió d'aquestes llicències. El febrer de 1993 el TSJB va anul·lar les llicències concedides per l'Ajuntament de Llucmajor i va ordenar la «demolició de les obres efectuades».

L'Ajuntament i l'entitat mercantil propietària del club de tennis van interposar un recurs de cassació en el Tribunal Suprem «per a la unificació de la doctrina», que fou desestimat. D'aquesta manera ratificava la sentència del TSJB de 1993 que ordenava demolir la piscina, perquè part de les obres s'havia realitzat al curs del torrent de Son Verí, en zona de domini públic. L'entitat Hotel San Diego va interposar poc després un recurs de cassació davant del Constitucional que també va ser inadmès a tràmit.

El juny de 1997 l'entitat Hotel San Diego sol·licità davant el TSJB una indemnització per danys i perjudicis i exigia que es condemnés el consistori llucmajorer a pagar-li la suma de 649.242.429 pessetes per les lesions patides a causa de l'anul·lació de les llicències. Petició que ha estat desestimada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.