algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Un home de mitjana edat perd la vida després de ser atropellat pel tren d'Inca

La Policia investiga les causes que provocaren l'òbit de la víctima, que morí a l'acte

75136
El tren que va atropellar la vítima havia sortit de Palma en direcció cap a Inca a les 14.00 hores.

G. PICÓ. Palma.
La Policia investiga les causes que provocaren la mort d'un home que va ser atropellat pel tren d'Inca ahir migdia. Els passatgers del tren, que no sofriren lesions, afirmaren que «minuts després de sortir va pegar una frenada i no sabíem què havia passat».

La víctima, un home de mitjana edat que anava indocumentat, va morir a l'acte, atropellat pel tren d'Inca a l'altura del pont d'Eusebi Estada i poc després del pas a nivell del carrer Balmes, a Palma. La Policia va iniciar una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. El jutge de guàrdia va ordenar l'aixecament del cos, que va ser duit al dipòsit de cadàvers a l'espera que se'n faci la corresponent autòpsia.

El tren va sortir amb destinació a Inca a les 14.00 hores de la plaça d'Espanya i anava «gairebé ple», va explicar una jove que viatjava al segon vagó. «Feia pocs minuts que havíem sortit de Palma i de cop i resposta el conductor va pegar una frenada, i ningú no sabia què passava. Poc després, el tren es va aturar i els revisors en davallaren i ens digueren que un home havia mort atropellat pel tren», va afegir la jove.

Tot d'una, una ambulància del 061 es va desplaçar al lloc dels fets, encara que el personal sanitari no va poder fer res per salvar la vida de l'home, que havia mort a l'acte. El tren procedent de sa Pobla i que arribava a les dues i tres quarts a Palma va sortir cap a Inca tot just haver arribat a la plaça de Espanya. En ser a l'altura del tren que havia atropellat la víctima es va aturar i en va recollir els passatgers, els quals arribaren «una mica tard, encara que bé».

La Policia va demanar les dades del sinistre per aclarir-ne les causes. Algunes persones que s'acostaren al lloc indicaren que «es va tirar del pont», encara que el cadàver n'era bastant enfora. Altres indicaren que havia pujat a un dels murs del marge de la via i havia caigut en passar el tren. També es comentava, entre la gent que era allà, que l'home anava gat i que caminava per devora de la via en el moment de ser arrossegat. Per ara no es coneixen amb exactitud les causes de la mort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.