algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Cort prepara un gran pla de lluita contra la drogoaddició juvenil

Serà redactat per les regidories de Joventut i Acció Social

El batle de Palma, Joan Fageda, ha donat ordres estrictes a les regidories de Joventut i Acció Social de l'Ajuntament de Palma de posar en marxa un pla integral d'atenció a les drogodependències que tenguin com a àmbit essencial d'actuació la població jove del terme municipal. Fageda va assegurar en el seu tradicional discurs de presentació dels pressuposts que aquest era un dels punts claus en la política municipal per a l'any 2003.

En virtut d'aquesta directriu política els tècnics en matèria de Joventut i Acció Social de la casa s'han posat a treballar en un pla que tindrà dos objectius fonamentals: la prevenció i la reinserció. Actualment Cort ja està elaborant campanyes d'aquest tipus, però la intenció no és realitzar noves activitats, sinó marcar les directrius polítiques i tècniques que s'han de seguir a totes les àrees municipals en aquest tema.

Tant el regidor de Joventut, Jordi Llabrés, com els tècnics que faran feina en aquest projecte, Jaume Mas i Esperança Crespí, han vist amb molt bons ulls «el fet que ens hagin proposat codirigir aquest projecte. Fins ara es veu Joventut com un departament que només organitza activitats, campaments i festes, programes finalistes, però ara el batle ens dóna una importància real en el disseny de polítiques de Joventut».

Un altre dels fets que també ha agradat molt a Mas és que «el batle s'ha implicat de forma directa en aquest tema. Tots sabem que qualsevol pla, si no té el suport del màxim responsable de l'administració, no té tanta validesa i aplicació. En aquest cas és un projecte que neix directament de la voluntat del batle de Palma de posar solucions a uns determinats problemes, i sabem que tindrem el suport a totes les àrees. La nostra feina serà ara implicar-les correctament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.