cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
15°

Demanen nou anys per a un suís acusat de la mort d'un home a Artà

La víctima, que era inquilí de l'acusat, rebé forts cops a la cara

El fiscal Jaime Guasp demana tres anys de presó contra un ciutadà suís, Jordi P.A., que està acusat de l'homicidi imprudent d'un home, anomenat Jaime Campolier Pujol, de 51 anys. El judici es va celebrar al Jutjat Penal número 7 de Palma. El succeït tingué lloc en una finca d'Artà, propietat de l'acusat, que la víctima ocupava com a llogater. Carlos Pérez, lletrat de l'acusació particular, que representa la família de la víctima, demana nou anys de presó, mentre que l'advocat defensor Joan Capó sol·licita l'absolució.

Els fets van ocórrer el dia 31 d'agost de l'any 1999. El suís va explicar que la víctima ocupava un habitatge que era de la seva propietat, però que ell cedia a persones que tenien problemes per trobar casa. L'home afirma que va acudir a la finca perquè es va assabentar que Jaime Campolier (que li devia diversos mesos de lloguer) estava fent obres sense autorització. En entrar en la propietat es va trobar amb la porta encallada amb una fusta.

L'acusat va explicar que va parlar amb la víctima, el va acusar de fer obres il·legals i aquest li va respondre que estava disposat a fer-se càrrec de la multa i que l'endemà acudirien al jutjat de pau per arreglar l'assumpte. Nega que copejàs l'home, que tres dies més tard va morir en sofrir una hemorràgia cerebral. L'acusació creu que els fets no es van produir tal com l'acusat explica, sinó que va entrar a la força a l'habitatge, que va sorprendre Jaime Campolier quan estava adormit i li va copejar la cara.

Es va donar la circumstància que el mateix dia la víctima va ser portada per un amic al PAC d'Artà i els metges li van dir que només tenia cops. Emperò, tres dies després a l'hospital es van adonar que sofria una hemorràgia cerebral i que estava a punt de morir. El metge va comentar que si l'haguessin portat abans a l'hospital, potser, hauria pogut sobreviure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.