algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Queixes per l'abandonament que presenta el punt verd del Pes

La batlessa diu que el recinte es neteja cada divendres

«El centre de recollida selectiva de residus es troba totalment abandonat. El solar està ple de mobles, matalassos, electrodomèstics vells, fems i objectes llançats pel terra». Un veí de Llubí ha denunciat davant el Consell de Mallorca «els danys a la higiene i salut pública» que ocasiona el punt verd als veïns del carrer del Pes i sol·licita el seu trasllat als afores.

Ubicat dins el poble, «el punt verd ha degradat la zona fins convertir-la en un abocador», diu el denunciat, que precisa brutor, mals olors i rates», entre els perjudicis. També assenyala el «gran risc d'incendi que hi ha al recinte, on s'acumulen mobles junt a materials inflamables» i recorda que al punt verd hi ha hagut diversos incendis.

La batlessa Margalida Miquel (UM) diu que «només hi ha un veí que protesta» i desmenteix les queixes assegurant que el lloc es neteja tots els divendres i que el Consell ha fet un informe que diu que està en condicions. Quant als incendis, la batlessa explicà que «sempre han estat provocats per algú» i que l'Ajuntament té previst tancar el punt verd i posar un horari amb una persona que vigili per evitar aquests problemes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.