algo de nubes
  • Màx: 14.33°
  • Mín: 7.77°
14°

La Fira d'octubre és cada vegada més atractiva per als residents i visitants

Els estands d'animals, productes autòctons, artesania i agricultura ho coparen tot

La Fira tradicional que se celebra cada any en el mes d'octubre a Algaida va acollir ahir una gran exposició de productes molt variada i interessant que es va poder contemplar als carrers principals de la població. Els animals exòtics, cavalls, ponies, distintes espècies d'aus, corrals de cabres, entre d'altres, varen acaparar l'atenció del públic, sobretot de l'infantil, que va mostrar un gran interès pels animals.

La mostra d'empreses amb el segell del Producte Balear va ser també molt concorreguda ja que ha augmentat bastant el consum de productes autòctons. Un altre dels atractius de la Fira va ser la mostra baix el lema Espai Algaida, en la qual, algunes empreses del municipi varen exposar els seus productes. La Fira es va completar amb la Fireta Alternativa que va donar a conèixer una sèrie d'iniciatives humanitàries, culturals i de protecció del medi ambient.

Algunes entitats i col·lectius del poble varen col·laborar amb la Fira. És el cas de l'Agrupació Fotogràfica d'Algaida que va organitzar una exposició fotogràfica permanent al Casal Pere Capellà. L'Obra Cultural Balear va mostrar al seu local d'Algaida, l'exposició: Un recorregut pel Marroc, realitzada per la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.