algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Cap testimoni no identifica l'acusat de matar una dona d'una «estirada»

El fiscal vol 9 anys per al libanès acusat de causar la mort de la dona de 72 anys

Cap testimoni no va identificar ahir davant del jutge David A., un libanès que es va presentar davant del magistrat del Jutjat Penal número 2 de Palma, acusat de causar la mort d'una dona de 72 anys després d'arrabassar-li la bossa d'una estirada. L'absència d'un testimoni va obligar el jutge Diego Gómez Reino a ajornar la vista fins el pròxim dia 18. David A., que és defensat per l'advocat Gaspar Oliver, s'enfronta a l'acusació de robatori amb violència i homicidi imprudent. La Fiscalia sol·licita que sigui condemnat a una pena de nou anys de presó.

Els fets varen ocórrer a les 7.30 hores del matí del passat dia 14 d'abril al carrer Francisco Manuel de los Herreros, a prop de la plaça de les Columnes. La dona, María Frau Frau, mentre travessava un pas de vianants, un individu li va arrabassar la bossa amb tanta força que li va fer perdre l'equilibri i provocà que es colpejàs el cap contra la vorera. La dona va sofrir un traumatisme cranial, que va desencadenar en una hemorràgia cerebral, i li va ocasionar la mort.

Durant el judici celebrat ahir, al marge del marit de la víctima, varen declarar quatre persones que varen ser testimonis indirectes de l'ocorregut. Cap d'ells no va identificar el libanès com la persona que va protagonitzar aquest incident. Els testimonis varen veure els fets des de diferents llocs i tots varen dubtar de les característiques físiques del lladre i la vestimenta que portava. Abans, l'acusat, en la seva declaració, negà els fets.

La fiscal li preguntà si era cert que mentre era tret dels calabossos del jutjat per declarar comentà a un agent que no creia que «el que havia fet fos tan greu». Ell nega la conversa. El dia dels fets l'agressor va entrar en un bar i va sortir als pocs segons. Es dóna la circumstància que l'amo del bar, que va veure entrar aquesta persona amagant alguna cosa davall el braç, ha mort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.