algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Mil «herois» de les inundacions a Alemanya visitaran Mallorca

Més de tres-cents alemanys que varen col·laborar desinteressadament a ajudar els damnificats per les inundacions que sacsejaren el seu país el mes d'agost, arriben avui a Mallorca per passar-hi tot el cap de setmana. Aquests tres-cents seran els primers dels mil que vindran en total a l'Illa, ja que s'han programat noves visites per als propers 4 i 11 d'octubre. Iberostar Hotels & Resorts, Thomas Cook i Lufthansa han volgut homenatjar els «herois» de les inundacions convidant-los a un viatge de relax a Mallorca.

Sabine Weber, esposa de Jürgen Weber, president de Lufthansa, ha estat la patrocinadora d'aquesta iniciativa, anomenada Lufthansa Help Alliance: «Demostrar la solidaritat en temps difícils és un element fonamental que aquest pla reflecteix de manera desinteressada amb aquesta acció. Cal destacar la col·laboració desinteressada entre companyies alemanyes i espanyoles per homenatjar aquests mil herois».

Sota el nom de «Mil gràcies a mil salvadors», en l'elecció han col·laborat els propis ciutadans, que van votar les persones que, en la seva opinió, havien realitzat i protagonitzat una gran tasca humanitària després de les riades. Per tant, finalment han estat un miler els seleccionats en aquesta acció, en què també han col·laborat organitzacions humanitàries com la Creu Roja.

En tres vols especials de l'aerolínia Lufthansa amb destinació a Palma, els mil afortunats arribaran a Son Sant Joan avui, el 4 i l'11 d'octubre. A la seva arribada seran rebuts pels organitzadors del programa i allotjats en hotels de la cadena Iberostar, on se'ls oferirà un còctel de benvinguda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.