cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Ingressa en el Psiquiàtric l'home que va estrangular la seva al·lota a Palma

Manuel Llinàs veia sovint cinema porno i de terror, i posava al màxim el volum

Manuel Llinàs Fiol, l'home que divendres passat a la nit va estrangular la seva al·lota en un habitatge del carrer Ausiàs March, es troba ingressat a l'àrea psiquiàtrica de l'hospital de Son Dureta, ja que sembla que les seves facultats mentals estan pertorbades. Al marge d'això, ahir la barriada on es va produir aquest crim era un formiguer de comentaris entre els veïns sobre l'ocorregut, sobretot entre els que el coneixien.

Gairebé ningú no tenia un bon record d'ell, ja que sembla que mantenia contínues disputes amb els seus veïns per problemes de convivència, i el consideraven un individu estrany i poc comunicatiu. El tercer pis d'aquest edifici, on va aparèixer morta la jove Beatriu Garau Hotman, que va ser estrangulada, romania ahir precintat per ordre policíaca. Tal com va informar ahir aquest diari, va ser el mateix individu qui, cap a les nou del vespre, va telefonar a la Policia i va confessar que havia matat la seva companya.

Es trobava en estat de xoc i va dir que estrangulà Beatriu després de presenciar junts, i ambdós nus al sofà, una pel·lícula de terror. Les seves paraules no coincidien amb les proves que es recolliren a l'escenari del crim, ja que la cinta de vídeo era d'un film de l'Oest. Tanmateix, el que cada vegada sembla més clar és que el detingut era una persona molt obsessiva. A casa seva es trobaren, repartits per diverses habitacions, aparells d'informàtica. Manuel Llinàs estava amb assiduïtat connectat a la xarxa d'internet i es creu que participava en jocs de caràcter violent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.