algo de nubes
  • Màx: 19.83°
  • Mín: 12.82°
19°

Troben morta una dona en una finca de Llucmajor amb signes de violència

El cadàver, que fou trobat per un pagès entre uns matolls, tenia la cabellera arrancada

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil investigava anit el possible assassinat d'una dona que va aparèixer morta en una finca de Llucmajor amb signes de violència. La cabellera de la víctima va aparèixer a un metre del cos, que estava momificat i que pel que sembla portava diversos mesos allà. El cadàver momificat d'una dona, al qual li havia estat arrancada la cabellera, va ser trobat el capvespre nit d'ahir en una finca de la carretera s'Arenal-Llucmajor, amb signes d'haver estat assassinada. Des de feia un temps el propietari dels terrenys de Son Boi de Dalt, ubicats al costat del restaurant Molí d'en Pep, a prop d'Aquacity, havia advertit una pudor considerable, però ho va relacionar amb algun animal mort. De fet, sembla que la dona duia almenys quatre mesos morta, però el que no és tan clar és que fos assassinat en aquest paratge.

En aquest sentit, ha transcendit que només duia unes bragues, el sostenidor i uns mitjons gruixuts, fet que sembla descartar que fos morta a l'estiu. La persona que va trobar el cos sense vida va donar avís a la Guàrdia Civil i d'immediat la Policia Judicial es va fer càrrec de les gestions, ja que semblava evident que la dona no hi havia mort de forma accidental. El primer pas dels agents va ser precintar la zona per evitar la destrucció de proves i després van iniciar una inspecció exhaustiva, ajudats per potents focus.

El cadàver es trobava en posició fetal dins d'una mata, a uns 100 metres del camí d'accés a la finca, i la dada més vistosa advertida pels agents va ser que la cabellera li havia estat arrancada i es trobava a un metre del cap. En aparença, es tractava d'una dona jove, d'estatura elevada (potser més d'un metre i setanta centímetres) i una de les hipòtesis que s'estudien és que fou assassinada en un altre lloc i després el criminal traslladàs el cos fins a Son Boi de Dalt, per amagar-lo. Sigui com sigui, el cert és que la Policia Judicial va trobar nombrosos indicis en l'escena del crim, però la caiguda de la nit va fer necessari esperar fins avui. Una dotació de la Guàrdia civil romangué fins al matí custodiant les restes mortals, a l'espera que continuàs la inspecció ocular.

La primera impressió dels investigadors és que la víctima era una dona de nacionalitat estrangera (era alta i rossa), encara que aquest extrem haurà de ser confirmat. Dilluns està previst que se li efectuï l'autòpsia i ahir a la nit la jutgessa de guàrdia, Piedad Marín, titular del jutjat d'instrucció número 4, va visitar la finca de Llucmajor a fi de conèixer més detalls de la troballa. L'amo dels terrenys tancà l'única entrada d'accés de nit, per la qual cosa els agents creuen que el trasllat amb el cos inert es va realitzar de dia, potser a primera hora del matí, ja que és impossible saltar la paret de pedra carregat amb un cadàver.

Una altra dada que va transcendir al tancament d'aquesta edició va ser que al canell dret de la dona, que segons el forense té entre 15 i 30 anys, portava un braçalet platejat, i que a més el seu cos presentava nombroses mossegades, potser produïdes per animals en haver passat tants mesos a la intempèrie. Avui al matí està previst que la Policia Judicial torni a l'escenari del crim i procedeixi a una segona inspecció a la recerca de més proves. Una vegada finalitzat l'operatiu se serà procedent a traslladar les restes mortals de la dona fins al institut anatòmic forense de Palma, per efectuar-li l'autòpsia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.